onverwoestbare hondenspeeltjes

onverwoestbare hondenspeeltjes
Onder onverwoestbare hondenspeeltjes wordt hondenspeelgoed ingedeeld waar extra moeite en aandacht aan is besteed om de levensduur van de speeltjes te verlengen. Dat kan zijn dat er gebruik is gemaakt van een sterker materiaal of een speciale manier van fabriceren. Onverwoestbaar hondenspeelgoed vind je hier. Door de ervaringen van hondeneigenaren aandachtig te bestuderen proberen wij, ook goede informatie te verzamelen om zo de meest onverwoestbare hondenspeeltjes te selecteren. onverwoestbare hondenspeeltjes

Onverwoestbare hondenspeeltjes door TPR

TPR is de afkorting voor Thermoplastisch rubber en ideaal materiaal voor zeer sterk hondenspeelgoed. Het is het soort materiaal welke geschikt is voor sterke hondenkaken zonder op de kwaliteit van het speelgoed in te leveren. Eigenlijk is TPR zelf erg goed, ook op andere vlakken. Zo is TPR-hondenspeelgoed tandvriendelijk en weer bestendig. Het kan buiten, binnen en in het water gebruikt worden. TPR speelgoed in ons assortiment:

Hard rubber gaat het langst mee

Door de ervaring van klanten kunnen we zeggen dat stevige hondenspeeltjes het langste mee gaat. Honden met krachtige kaken doen vaak langer met een speelgoed van hard rubber. Ondanks dat dit het beste helpt is de term onverwoestbaar vaak niet juist. Sommige bijters krijgen alles kapot. Desondanks de sterkste speeltjes het soms wel meerdere maanden tot jaren vol.