Speelgoed voor jouw Puppy!

Je puppy wil vaak maar één ding; spelen, spelen en nog eens spelen. In dit artikel lees je alles over speelgoed voor puppy’s. Is het geschikt? Welke speeltjes zijn populair? Kan ik mijn puppy trainen met speelgoed? Allemaal vragen die we hieronder voor je beantwoorden.

Speelgoed geschikt voor puppy’s

Veel speeltjes zijn niet geschikt voor je puppy. Het kan te groot zijn, of schadelijk. Ook zijn er speeltjes bij waarbij losse kleine onderdelen los kunnen raken, om zo ingeslikt te worden door de puppy, en dat wil je natuurlijk niet. Het beste voor de puppy is stevig speelgoed wat niet kapot te krijgen is, zodat hij veilig kan spelen! Maar niet te hardt want hiermee kunnen ze hun eigen tanden kapot maken. Neem een kijkje bij Kauwspeelgoed.

Top 5 puppy speelgoed

Met deze speeltjes zit je goed bij de puppy. De piepende bal is een grote favoriet die de puppy urenlang kan bezighouden. De top speelgoed voor puppy’s waarmee zij zich lekker kunnen vermaken zijn:
  1. Kong squeeker bal                                                                
  2. Kong Speeltje Classic S
  3. Kong squiggles
  4. Kong leeuw
  5. Kong Wubba Ballistic

Puppy trainen met speelgoed

hondenspeelgoed kopen met het doel om je puppy te trainen kan ook. Wordt er niet geluisterd of te snel gegeten? Dan zijn er genoeg speeltjes waarmee jij de puppy kunt leren om dit anders te doen. Een voerbak met obstakels, zodat je puppy zich niet verslikt in zijn eten, is heel erg handig. Speeltjes zoals een bal, waardoor de puppy nergens in kan bijten, zijn heel simpel maar wel effectief zodat de puppy leert dat hij niet overal in moet bijten.

Speelgoed voor puppy en baas

De puppy is in het begin heel erg speels en wil dolgraag met jou spelen. Hiervoor zijn er ook speeltjes zodat jij samen kunt spelen. Het trektouw is daarvan het klassieke voorbeeld. De puppy met het touw in de bek aan het ene uiteinde, jij met het touw in de hand aan het andere, nu kijken wie er het langst volhoudt. Als je met je puppy op pad wil, zijn de bal en frisbee een aanrader.