De specialist in Hondenspeelgoed!

Wij als Hondenspeelgoed.com vinden het belangrijk dat er voor iedere hond veilig en sterk speelgoed is waarmee jouw hond uren speelplezier mee kan beleven. Dat houd in dat we altijd opzoek zijn naar de nieuwste hondenspeeltjes en dat we jouw zo goed mogelijk proberen te informeren over een product.

Op Social Media proberen wij als Hondenspeelgoed.com jouw op de hoogte te houden van de nieuwste hondenspeeltjes maar we proberen jou ook te entertainen doormiddel van schattige en grappige video’s van honden. We zijn te vinden op Instagram en Facebook!

Voor vragen kun je terecht bij onze contact pagina. Daar kan je uitgebreid je vraag stellen en toelichten waardoor wij jouw vraag eenvoudig binnen 24 uur (Exclusief weekend) kunnen beantwoorden.

Hieronder vind je onze categorieën waar alles hondenspeeltjes staan gesorteerd per categorie. Zo kun jij eenvoudig vinden naar wat je nodig hebt voor jouw hond. Weet je niet wat jouw hond leuk zal vinden? Neem dan een kijkje op onze Best verkocht pagina waar wij de meest favoriete hondenspeeltjes verzameld hebben!

Wij verwijzen je naar onze servicepagina wanneer je opzoek bent naar informatie over verzend kosten en klantenservice.

 • Best Verkocht

  Best Verkocht (23)

  Honden zijn dieren die vol met energie zitten. Dankzij hondenspeelgoed raken honden hun energie kwijt waardoor ze gezond blijven. Zo heb je bijvoorbeeld touwen waar je met je hond mee kan stoeien. Hier vind je het best verkochten hondenspeelgoed van hondenspeelgoed.com.  
 • Kauwspeelgoed

  Kauwspeelgoed (33)

  Kauwspeelgoed heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Kauwspeeltjes verschillen per hond. Is jouw hond een echte kauwer? Dan zit je in deze categorie goed!  
 • Snackspeeltjes

  Snackspeeltjes (12)

  Snackspeeltjes zorgen ervoor dat jouw hond moeite moet doen voor zijn beloning. Doordat een hond speelt met bijvoorbeeld een Snackbal ontwikkeld het denkvermogen van een hond.
 • Waterspeelgoed

  Waterspeelgoed (18)

  Iedere hond speelt graag in het water. Daarom is het belangrijk dat je geschikt waterspeelgoed hebt voor jouw hond. Daardoor kun je samen met je hond in het water spelen op een warme dag. Op deze pagina vind je honden waterspeelgoed van verschillende merken zoals: Kong, Adori en Flamingo.
 • Apporteer Speelgoed

  Apporteer Speelgoed (55)

  Honden apporteren omdat in hun instinct zit. Hun voorouders (Wolven) aten nadat ze en prooi hadden gedood van de prooi en brachten dat voedsel terug naar het nest. Het terug brengen van een prooi zit nog steeds in het basisinstinct van een hond. Daarom brengt een hond een stok of apporteerbal terug bij zijn baasje!
 • Piepspeelgoed

  Piepspeelgoed (36)

  Honden staan er om bekend dat ze snel een speeltje niet meer interessant vinden. Daarom is een Piepspeeltje voor jouw hond een mooie oplossing. Daardoor blijft het hondenspeeltje interessant voor jouw hond en heeft de hond er uren plezier aan. Daarnaast reageren honden altijd erg positief op piepspeeltjes waardoor je ze ook bij je kunt laten komen doormiddel van honden…
 • Touwen & Ringen

  Touwen & Ringen (30)

  Touwen & Ringen zijn erg populair onder honden en hun baasjes omdat het een simpel hondenspeeltje is die lang meegaat en er voor zorgt dat hond zijn energie kwijt kan. Door de multifunctionaliteit van touwen & ringen kan je ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Touwen & ringen helpen bij de fysieke staat van jouw hond en helpen met het wisselen…
 • Hondenknuffels

  Hondenknuffels (40)

  Een hond kan niet zonder zijn trouwe kameraad: De knuffel. Gemaakt van zachte materialen zodat de hond er lekker tegenaan kan liggen. Deze hondenknuffels zijn leuk om mee te spelen en worden een echt knuffelmaatje van jouw trouwe viervoeter!
 • Hondensnacks

  Hondensnacks (31)

    Hondensnacks zijn perfect voor het verwennen of trainen van jouw hond op een gezonde en eenvoudige manier. Bij Hondenspeelgoed.com heb je keuze uit een groot assortiment aan gezonde hondensnacks. Ook voorzien wij in goedkope hondensnacks zodat er voor ieder wat is. Wanneer jouw trouwe viervoeter goed gedrag vertoond kan je hem verwennen met een lekkere hondensnack.  
Sluit Menu
×

Winkelmand