De start van Hondenspeelgoed.com

Bij Hondenspeelgoed.com vind je een groot assortiment voor jouw hond. Met het leukste speelgoed en de lekkerste snacks die doordeweeks dezelfde dag nog verzonden worden. Hiernaast bieden wij topmerken en kwaliteitsproducten aan voor een gunstige prijs. Ook kan je bij Hondenspeelgoed.com terecht voor advies en informatie over producten die wij in ons assortiment aanbieden.

We zijn gevestigd in Veenendaal. In ons magazijn staan alle spullen netjes in rekken opgeslagen. Hierdoor kunnen wij de producten makkelijk vinden en zo snel mogelijk opsturen. Verder kan je dit van ons verwachten:

  • Doordeweeks besteld, vaak de volgende dag al in huis.
  • Bedenktermijn van 14 dagen en in 5 werkdagen je geld terug, lees hiervoor meer bij de retourpagina.
  • Garantieperiode van 2 jaar op fabrieksfouten.
  • Gratis verzending vanaf 35 euro.
  • Afhalen is geen enkel probleem.

Het team van Hondenspeelgoed.com

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan onze webshop om de beste service aan te bieden en een breed assortiment te ontwikkelen met de grootste trends binnen de hondenspeelgoed wereld. We werken nog elke dag aan hondenspeelgoed.com om het beste uit de website te kunnen halen. Daarnaast hebben wij een Instagrampagina aangemaakt en veel nieuwe producten aan onze website toegevoegd. We hebben de hele website verbeterd en een passende stijl ontwikkelt voor onze webshop.

Hondenspeelgoed.com is een webshop van Banzu

De webshop Hondenspeelgoed.com valt onder het bedrijf Banzu. Als je contact met ons hebt, bijvoorbeeld per mail of in de terugboeking per bank, kun je deze naam tegen komen. Banzu is een online dierenbedrijf met verschillende webwinkels en websites die wij gezamenlijk opzetten en onderhouden. Als je met Hondenspeelgoed.com wilt samenwerken, helpen we je bij Banzu graag verder!