Retour

Had je het product toch anders verwacht, is het beschadigd of na gebruik kapot gegaan? Meld het bij ons en dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op!

Wat kan je van ons verwachten?

  • 14 dagen bedenktermijn na ontvangst van je bestelling!
  • Het volledige aankoopbedrag terug bij het retour sturen van je gehele bestelling.
  • Is er iets mis? We lossen het zo snel mogelijk voor je op!
  • Wij hebben een garantieperiode van 2 jaar op fabrieksfouten!

Product of gehele bestelling terug retour sturen

Dat is bij ons geen enkel probleem! Wij geloven in de juiste informatie bij onze producten. Als het product niet is wat je had verwacht dan lossen wij het gemakkelijk en snel voor u op!

Binnen 5 dagen na ontvangst van je retour kun je van ons je geld terug verwachten. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten terug als je de gehele bestelling retourneert. Als je een deel van de bestelling retourneert krijg je alleen de kosten van de geretourneerde producten terug betaald. De kosten en risico voor het verzenden van de producten is voor eigen rekening.

Voorwaarde op de herroepingsrecht

Indien je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele, onbeschadigde verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Het product mag niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn. Producten met een houdbaarheidsdatum minder dan één half jaar kunnen niet retour gestuurd worden, mits dit een fout van ons betreft bij de ontvangst van de bestelling.

Als het product of verpakking onverkoopbaar is geworden, zal er een percentage van het aankoop bedrag ingehouden worden.

  • 25% van het aankoopbedrag bij een ontbrekende of beschadigde verpakking
  • 50% van het aankoopbedrag bij onherstelbare gebruikssporen
  • 100% van het aankoopbedrag bij defecte goederen

Kan ik de producten ruilen?

Nee, ruilen is niet mogelijk. Maar als je je onbeschadigde producten retour stuurt krijg je het bedrag binnen 5 dagen teruggestort en kan je zelf een nieuw product bestellen.

Hoe werkt het retour sturen?

Je retour aanmelden hoeft niet. Je kan je pakket naar ons opsturen, maar vergeet NIET je gegevens + ordernummer te vermelden in het pakket. Dan hebben wij alle gegevens die we nodig hebben om het geld terug te storten. 

Je pakt de producten stevig in (let op, plak geen labels of tape op nieuwe verpakking van het product. Gebruik altijd een doos om het product in te stoppen) en stuur de doos naar ons. De retourkosten worden niet vergoed. PostNL en DHL hebben online vaak de beste tarieven om de pakketten naar ons te sturen. Het retouradres:

Hondenspeelgoed.com
Fokkerstraat 39C
3905KV Veenendaal

Na ontvangst handelen wij de retour in 2 dagen af. Als er vragen zijn nemen wij contact met je op. Zo niet, dan storten we het geld terug. Het duurt maximaal 5 dagen voordat het geld weer op jouw rekening staat.