Had je het product toch anders verwacht, is het beschadigd of na gebruik kapot gegaan? Dan kan je bij hondenspeelgoed.com het melden en lossen wij het op zonder gedoe.

Wat kan je van ons verwachten?

  • 365 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je bestelling
  • Het geld terugstorten bij het retour sturen van je bestelling
  • Is er iets mis? We lossen het zo spoedig mogelijk op!
  • Wij hebben een garantieperiode van 2 jaar.

Product of gehele bestelling terug retour sturen

Dat is bij ons geen enkel probleem! Wij geloven in de juiste informatie bij onze producten. Als het product niet is wat je verwacht had of je gewoon bedacht hebt, dan lossen wij het gemakkelijk en snel voor u op!

Binnen 5 dagen na ontvangst van je retour kun je van ons je geld terug verwachten. Je krijgt het hele aankoop bedrag terug als je alle producten annuleert. Als je een deel terugstuurt krijg je alleen die producten terug betaald. De kosten en risico voor het verzenden van de producten is voor eigen rekening.

Voorwaarde op de herroepingsrecht (terug sturen)

Als het product onverkoopbaar is geworden, door bijvoorbeeld: schade, gebruik, een ontbrekende verpakking of een andere reden zal er peen percentage van het aankoop bedrag ingehouden worden.

  • 25% van het aankoopbedrag bij een ontbrekende of beschadigde verpakking
  • 50% van het aankoopbedrag bij onherstelbare gebruikssporen
  • 100% van het aankoopbedrag bij defecte goederen

Kan ik de producten ruilen?

Ja, ruilen is zeker mogelijk. Dit kan door je bestelling retour te sturen en dan sturen wij een nieuwe! Zo simpel is het. Neem hiervoor wel contact met ons dan kunnen wij een prijsverschil uitrekenen.

Hoe werkt het retour sturen?

Stuur ons een bericht of stop een kleine notificatie met jouw gegevens en de reden van retourneren (als je wilt) bij de producten die je retour wilt sturen. Zolang wij maar weten dat het retour komt en van wie de bestelling was.

Je pakt de producten stevig in (let op, plak geen labels of tape op nieuwe verpakking van het product. Gebruik altijd een doos om het product in te stoppen) en verstuurd de doos naar ons. De retourkosten worden niet vergoed. PostNL en DHL hebben online vaak de beste tarieven om de pakketten naar ons te sturen. Het retouradres:

Hondenspeelgoed.com
afd. Retour/Garantie
Fokkerstraat 39C
3905KV Veenendaal

Na ontvangst handelen wij de retour in 2 dagen af. Als er vragen zijn nemen wij contact met je op. Zo niet, dan storten we het geld terug. Het duurt maximaal 5 dagen voordat het geld weer op jouw rekening staat.

Mijn bestelling is beschadigd bezorgd wat nu?

Wij verontschuldigen ons. Het is nooit prettig om iets kapot te ontvangen! Wij willen je hierom ook zo snel mogelijk helpen. Stuur ons alsjeblieft een foto van het betreffende product.

Mijn bestelling is incompleet

Ons magazijn werkt met een geautomatiseerd systeem toch is het mogeli

jk dat er soms een fout gemaakt wordt! Laat het ons weten als je iets mist, zo kunnen wij het voor je uitzoeken. Stuur een foto naar ons toe van het pakket via contact.

Klachten en geschillen

Bij een klacht over producten van hondenspeelgoed.com willen wij je graag verder helpen! Laat het ons weten dan kunnen wij er gelijk mee aan de slag. Gebruik hiervoor de contactpagina.