Garantie op hondenspeelgoed

Op vrijwel alles wat je online besteld krijg je garantie, soms 14 dagen tot soms wel 3 jaar. Is dit met hondenspeelgoed ook zo?

Op welk speelgoed krijg je garantie?

In principe krijg je overal geen of nauwelijks garantie als het speelgoed van slechte kwaliteit en/of al snel stuk is. De betere merken willen wel eens garantie bieden maar omdat het om een gebruiksvoorwerp gaat is dit erg moeilijk. Bijvoorbeeld bij het hondenspeelgoed van Sumo geven ze 2 jaar garantie omdat hun hondenspeelgoed bekend staat als super stevig, hieraan willen zij geen gezichtsverlies lijden. Andere merken met het regulieren speelgoed geven geen garantie op hondenspeelgoed vooral omdat de ene hond speeltjes sneller sloopt dan andere honden.

rustig hondenrasKwaliteit hondenspeelgoed

De meeste winkels hebben een prima kwaliteit en leggen het bij de hond neer als het product snel stuk gaat. Vrij logisch dat de winkels dit doen aangezien je niet kan controleren hoe en wanneer een product kapot gaat. Hierdoor is het beste om te kiezen voor goede kwaliteit hondenspeelgoed. Goede kwaliteit merken met extra stevig speelgoed zijn: Kong, & Sumo.

Stevig hondenspeelgoed

Het beste kun je het stevig speelgoed kopen. Dit speelgoed is vrijwel niet kapot te krijgen, gaat lang mee zodat je helemaal niks met eventuele garantie hoeft te doen.