Kong hondenspeelgoed, sterke hondenspeeltjes!

Een van de grootste hondenspeeltjes merken is Kong. Honden, zijn verzot op de speeltjes van Kong en wij ook want de kwaliteit is uitmuntend. Zelfs voor grote honden hebben ze onverwoestbaar hondenspeelgoed . Kong hondenspeelgoed is een Amerikaans merk en bestaat al ruim 40 jaar. Het meest bekende speelgoed is van Kong is de KONG classic .

Waarom is Kong zo goed voor de hond?

Kong heeft een zeer ruim assortiment, namelijk voor elke hond een passend speeltje. Hiermee kun je je hond trainen en vermaken. Zo heeft Kong bijvoorbeeld voor honden die hard en overal aan kauwen speciale speeltjes zodat deze niet stuk kan gaan en lang meegaat. Alle speeltjes zijn gemaakt van oersterk materiaal voor door de hondenspeeltjes lang mee gaan.

Top 4 Kong hondenspeeltjes!

Kong heeft vele soorten hondenspeeltjes maar de populairste zijn toch wel deze vier speeltjes.

  1. De KONG
  2. Kong Bal
  3. Kong Wubba Ballistic
  4. Kong knuffel

Dit hondenspeeltje met de aparte vorm kun je vullen met iets lekkers voor de hond. De KONG classic variant is al uitermate stevig en door de aparte vorm weet de hond nooit waar die naar toe moet rennen als je hem gooit.

Kong bal

Kong heeft heel veel ballen voor honden om mee te spelen, waaronder de zeer populaire Kong squeaker bal. Deze piepende bal houdt je hond een hele tijd bezig. Aangewakkerd door het piepje of de bewegende bal is de hond hier helemaal gek mee.

Kong Safestix

Kong Safestix zijn perfecte gooi- en apporteerspeeltjes. Ze zijn buigbaar en flexibel, en bieden honden spannend en aantrekkelijk plezier. Kong Safestix zijn gemaakt van onverslijtbaar kunststof en het zijn geweldige interactieve hondenspeeltjes. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten en blijven zelfs drijven!

Kong knuffel

Kong heeft knuffels van apen, muizen en krokodillen. Kong heeft van vele diersoorten knuffels, zodat je hond die zich altijd bij zich kan dragen of op kan kauwen. Een Kong knuffel is ideaal als je hond zich verveeld en een wat nodig heeft om zichzelf bezig te houden.