Goedkope hondenspeeltjes voor jouw hond

Een hond kun je eindeloos vermaken, speelgoed voor de hond hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Het kan zijn dat goedkoop hondenspeelgoed minder lang mee gaat maar dat hoeft ook niet perse. We hebben een lijstje gemaakt met leuke goedkope hondenspeeltjes waar jouw hond zich lekker mee kan vermaken.

Dit bestaat uit speelgoed waar je jouw hond of puppy’s goed mee kunt vermaken. Een hond hecht namelijk geen waarde aan prijs zoals wij mensen dat vaak wel doen.

 

Top 4  goedkope hondenspeeltjes

  1. hondenspeelgoed touwHet trektouw! Het is een van de meest voorkomende hondenspeeltjes. Het is simpel en doeltreffend. De kleinere touwen vanaf 15cm voor kleine honden zijn vaak al te koop vanaf 1,70. De Duvo+ Knoop katoen strop is daar een goed voorbeeld van.

  2. kong squeaker balBallen. Ook al te koop vanaf 1,50 en ideaal om je hond mee te vermaken. Een rubberbal stuitert lekker en is makkelijk te gooien. Handig om je hond lekker te laten rennen. Van Flamingo heb je rubberballen met bellen en natuurlijk heb je ook gewone rubberbal.

  3. nep botten hondenspeelgoedNep botten. Denk bijvoorbeeld aan een rubber been van 10cm of een vinyl runderkluif van pet products. Hier kunnen je honden heerlijk op kluiven. Een voordelig speeltje die ook nog eens lang mee gaat. Hierdoor kunnen je honden er echt van genieten.

  4.  latex hondenspeeltje varkenTrixie latex varken is een ideaal maatje voor de hond. Sommige honden kunnen er geen afstand van doen en dragen hem constant bij zich. Ook nog geen 2 euro

Gevaren van te goedkope hondenspeeltjes

Als je goedkoop speeltjes kan krijgen voor je hond is dit natuurlijk fantastisch, maar…. pas wel op. Want deze spullen zijn dan wel goedkoop, maar dat kan ook betekenen dat de kwaliteit niet van het hoogste niveau is. Bij een trektouw kunnen onderdelen los raken van het touw waardoor je hond deze misschien binnenkrijgt en dat willen we natuurlijk niet.

Een goedkope bal kan snel kapot raken. Check hierom dus altijd even de kwaliteit bij de beschrijving van het product.

Goedkope hondenspeeltjes kopen

Waar koop je ze? Elke dierenwinkel heeft wel een leuke actie. Maar in welke dierenwinkel voor honden vind je er meer dan één?? Goedkope hondenspeeltjes zijn bij dierenoutlet.nl te koop. Hier vind je heleboel hondenspeeltjes voor de beste prijs.